Retourneren

Het retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na verzending. Het artikel dient ongedragen te zijn en met originele en onbeschadigde doos.

U heeft de mogelijkheid producten retour te zenden via TNT post. De kosten zijn voor eigen rekening. Daarnaast heeft u de mogelijkheid de producten te retourneren in onze winkel. Als u het product retourneert in onze winkel wordt het bedrag binnen 3 werkdagen op uw rekening teruggestort.

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd is en de originele doos in degelijk verpakkingsmateriaal retour gezonden wordt.
Het adres voor de retourzendingen is tevens het adres van onze winkel:
Ragazzi SchoenenMolenstraat 22
2672 EV Naaldwijk

De collectie van de reguliere webshop mag altijd geruild worden voor een ander paar of u ontvangt geld retour. De collectie van de sale (afgeprijsde artikelen) mag ook geruild worden. In tegenstelling tot de reguliere webshop ontvangt u geen geld retour maar een ander paar of een tegoedbon. De tegoedbon is onbeperkt geldig en ook te besteden in de winkel. Producten welke 60% of meer zijn afgeprijsd op de originele prijs mogen niet geruild of geretourneerd worden.

Als u ervoor kiest om het product te ruilen plaatst u een nieuwe order. Onder de “opmerking” vermeldt u dat het om een ruiling gaat en als betalingsmethode kiest u voor betaling vooruit. De nieuwe schoenen staan dan voor u gereserveerd tot wij het retourpakket van u hebben ontvangen. De nieuwe schoenen worden hierna naar u opgestuurd, U betaald daarvoor geen extra verzendkosten. Deze worden door ons eenmalig vergoed.